Megbízóink mikor megkerestek minket, az első kérdésük az volt, hogy át tudjuk-e úgy alakítani az otthonukat, hogy kényelmesen elférjenek benne, ne kelljen költözniük.

A kétgyermekes család kertkapcsolatos lakása Budán, kertvárosi környezetben épült, 4 lakásos társasházban található. Első körben részletesen megbeszéltük az igényeiket, szokásaikat, majd a lakás felmérését követően több verziót is bemutattunk a lehetséges átalakításra, melyeket látva azonnal eldőlt, hogy maradni fognak.

A végleges térszervezés kialakítása után kezdődött a kiviteli- és berendezési tervek készítése. Bontási és építési tervekre is szükség volt, hiszen rendesen felforgattuk a meglévő elrendezést annak érdekében, hogy mind a családi ebédek, közös film-nézések, játékok, mind az elvonulásra, pihenésre szolgáló helyiségek kényelmesen használhatóak legyenek. Fontos tervezési szempont volt a lehető legtöbb tároló hely kialakítása is, valamint a mai, korszerű igényeknek megfelelő, barátságos, modern élettér tervezése, melyet egyedileg tervezett bútorokkal, izgalmas burkolatokkal, lámpákkal, tapétákkal és textíliákkal oldottunk meg.

 

A színes látványtervek a tervezett állapotot, a fekete-fehér fényképek a meglévő állapotot mutatják be.

 

Tervezők: Szeder Krausz Ági , Hajnalka Kocsis-Cséfán – Home Styler Studio

Helyszín: Budapest, III.kerület

A kivitelezés várható ideje: 2018. március