Egy otthon megteremtése mindig kellemes kihívás, de mégis nagyon nehéz és időigényes feladatok elé állítja annak tulajdonosát. Hogyan kezdjen neki? Hol szerezze be? Hogyan oldja meg? Milyenek legyenek a színek? Mi hová kerüljön? Mi lenne, ha elbontanánk azt a falat? Egyáltalán hogyan tudok minderre időt szakítani a munka/család mellett?… 🙂 Ugye ismerős?

Tedd könnyebbé!

Nem csoda, ha úgy érzed, elvesztél! A Galériában nézd meg eddigi munkáimat és keress bátran! Lehet, hogy egy beszélgetés is segít!

1. Beszéljük át egy kávé mellett

A kávét én állom! Miközben megisszuk, el tudod mesélni, mire van szükséged és miben szeretnél segítséget. Ha egy alaprajz vagy néhány fotó is rendelkezésre áll, tovább segíti a közös gondolkodást.

Budapest területén: 40.000 Ft/1,5 óra (minden további megkezdett óra 9.500 Ft/óra)

2. Találkozzunk a helyszínen

Biztos vagy a dolgodban, de néhány lakberendezési szakmai észrevétel sokat segítene az elindulásban, vagy csupán megerősítésre van szükséged? Akkor ez neked szól!

Budapest területén: 50.000 Ft/1,5 óra (minden további megkezdett óra 9.500 Ft/óra)

3. Tervezzük meg

Akár építkezel, akár felújítasz, akár bővítésen gondolkozol, érdemes végiggondolni, mit szeretnél. Csak így kerülhet minden a megfelelő helyre. Hidd el, gyakran egy konnektor hiánya is sok kérdést vet fel, pedig csak egy pici dologról van szó! Ha úgy érzed, komolyabb segítségre és támogatásra van szükséged, az alábbi szolgáltatásokat kérheted kombináltan vagy teljes körűen. Azt érdemes tudnod, hogy a teljes körű tervezés biztosítja az igazán harmonikus és átgondolt eredményt. A tervezés hosszú időt vesz igénybe, mivel többször beszélgetünk, terveket egyeztetünk személyesen és online. Meg kell találnunk az elképzelésedhez illeszkedő elrendezést, anyagokat, egyedi megoldásokat mindezeket pedig terv formájában el kell készíteni a szakágaknak is. A tervezési fázis a kiviteli tervek átadásával zárul. Azonban ha fontosnak érzed a szakágakkal történő egyeztetést és a terveim megfelelő megvalósulását vagy aggódsz, hogy a rengeteg kérdésre nem fogsz tudni válaszolni, akkor is számíthatsz rám. Segítek menedzselni a projektet, kiválasztani a megfelelő és koncepcióba illő anyagokat és bármikor felhívhatsz vagy a szakág felhívhat, ha kérdése van. Azon se aggódj, hogy mit honnan fogunk beszerezni! Szerencsésnek gondolom magam, mivel mindenre tudok ajánlani legalább egy megbízható szakembert!

Nézd meg itt, hogy melyik miért lehet számodra nagyon fontos!

  • építeszeti alaprajz / helyszíni felmérés alapján méretezett alaprajz készítése
  • javaslatok berendezésre és térszervezésre
  • hangulati tabló, színterv
  • falnézetek, téri ábrák
  • elektromos koncepcióterv
  • gipszkarton és/vagy belsőépítészeti megoldások
  • burkolási tervek
  • egyedi, méretezett bútortervek
  • látványtervek

A projekt menedzselésében is melletted vagyok és segítek mindenben. Közösen választjuk ki az anyagokat, végleges színeket, felületeket, nyílászárókat, lakástextileket, bútorokat és a műszaki terveket is egyeztetem és segítem azok kivitelezését is a helyszínen.

A díjazás egyedi, de a te igényeidhez igazított. Függ a feladat bonyolultságától, annak méretétől és így a ráfordított idő mennyiségétől. Tudom, szeretnél előzetesen kalkulálni mielőtt megkeresel, de hidd el, az egyes projektek annyira eltérőek lehetnek, hogy ha árakat adnék meg, félrevezető is lehetne! Keress meg telefonon vagy e-mailen, hogy megbeszéljük pontosan az igényeidet!