Családi ház építése során a legideálisabb helyzet, amikor a megbízó már az ötletelés kezdetén bevonja a belsőépítészt, lakberendezőt a tervezési folyamatba, így az építész és a szakági tervezőkkel szorosan együttműködve készülnek el a személyre szabott otthonunk tervei.

Diósdi megbízóink háza már tető alatt állt, készen voltak a válaszfalak is, amikor megkerestek minket a közösségi terek tervezésével. Sokféle elképzelésük volt, melyeket segítettünk összehangolni és megteremteni számukra a valódi, minden részletében igényes és elegáns, de mégsem rideg otthont. Mindezt a textúrákkal, jól átgondolt anyaghasználattal és színekkel értük el, mindvégig szem előtt tartva, hogy két kisgyermek mellett mindennek hosszú távon is működnie kell.

Minden esetben készítünk berendezési alaprajzot, mely ennél a projektnél is nem csak szép volt, de hasznosnak bizonyult. A házaspár egyik fő elvárása a konyhával kapcsolatban a konyhasziget kialakítása volt, ahhoz viszont, hogy jól használható legyen, szükségünk volt még minimum 20 cm plusz helyre. Ezt sikerült minimális költségráfordítással, azaz egy válaszfal elbontásával és újraépítésével elérni.

A vázlattervek során készült látványtervek jóváhagyása után készülnek a pontos kiviteli tervek, melyek a tervezői művezetés mellett garantálják, hogy egy-egy enteriőr valóban a megálmodott tervek alapján készüljön el.

Tervező: Home Styler Studio

Helyszín: Diósd

A kivitelezés várható ideje: 2017. – folyamatban van