Az azonnali megoldásokat kedveled és egy ideje már kacérkodsz a gondolattal, hogy nekiállsz egy helyiség felfrissítésének? Sokat gondolkoztál, de egyre bizonytalanabb vagy, hogy mi mivel passzolhat, hogyan tudnád beszerezni… Akkor ez Neked szól! A célom, hogy elégedett légy az otthonoddal és büszkén mutogasd! Nézd meg! Kész megoldások kis „dobozkákban”, melyek folyamatosan frissülnek, bővülnek! A bevásárló lista igénylése természetesen ingyenes és a listával a kezedben nyugodtan bemehetsz a megadott boltba és megnézheted a listádban szereplő berendezési tárgyakat, textileket, kiegészítőket!

Válaszd ki a hozzád legközelebb álló válogatást, kattints rá további információkért. Végül a bevásárlólistádért kattints a “Kérem a bevásárlólistámat” gombra. Töltsd ki az igénylő lapot és hamarosan érkezik a részletes bevásárlólistaHome Styler Studio kedvezményekkel,árakkal, lelőhelyekkel! 🙂

Úgy érzed, hogy az otthonod kialakításában ennél több segítségere van szükséged? Nézd meg a Home Classic és a Home Online szolgáltatásaimat!