Az online tervezés kiváló alternatívája a klasszikus lakberendezésnek. Nappali, étkező és háló tervezéséhez javasoljuk a lakberendezésnek ezt a formáját. A jelentkezést követően a megküldött anyagok segítségével te magad is fel tudod mérni a kívánt helyiséget. Miután kitöltöd a kapott kérdőívet, online módon tervezhetjük közösen az álmod! Ami sokszor igenis számít, hogy ez az otthonod átalakításának, felújításának vagy új otthonod megálmodásának stresszmentes formája! Azt se felejtsd el, hogy leveszem a válladról a problémák nagy részét!

a) Hangulat és szín a szobában

Te szeretnéd megvalósítani az elképzeléseidet, de szükséged van egy kis biztatásra és tanácsra a színekkel, a hangulattal, bútorok elhelyezésével kapcsolatban. Ehhez csupán a helyiség alaprajzára van szükség. Mérd fel te magad és így időt és pénzt spórolhatsz! Lesz ugyan néhány kérdésem, de cserébe berendezési alaprajzot, színtervet és hangulati lapot biztosítok számodra. Ezekkel máris magabiztosabban láthatsz neki elképzeléseid megvalósításának!

39.000 Ft / helyiség

b) Hangulat és szín látványtervvel

Ne aggódj, ha az alaprajzból nem látod, hogyan fog kinézni valójában! Hidd el, sokan vannak ezzel így! Ebben az esetben 3D tervi ajánlást is kérhetsz az előző csomag bővítéseként.

+21.000 Ft / helyiség

c) Hangulat és szín segédlettel beszerzési listával

Jogosan merül fel benned a kérdés, hogy a kapott javaslatokhoz a bútorokat, kiegészítőket, textileket, burkolatokat, lámpákat honnan szerezd be és hogyan lesz időd az utánajárásra! A Megtervezett helyiségekhez készítek neked beszerzési listát is partnereim kínálatából, hogy már ezzel se kelljen az idődet töltened! Egy összefoglalóban pedig aduok néhány praktikus tanácsot, hogy mire érdemes még figyelned.

+15.000 Ft / helyiség

d) Egyedi ajánlat

Úgy érzed, ennél több segítségre van szükséged? Egyedi bútortervre, gipszkarton tervre, világítási koncepció terv is jó ötlet? Érezd magad biztonságban! Segítek! 🙂 Keress bátran, beszéljük át, hogy egy személyre szabott csomagot állíthassak össze számodra!

Amennyiben több helyiség tervezéséről és összehangolásáról van szó, bizonytalannak érzed magad vagy csupán szükséged van a személyes egyeztetésekre, akkor mindenképp a Home Classic szolgáltatást javasolom! Így biztosan olyan lesz a végeredmény, amire vágysz! Vedd fel velem a kapcsolatot! 🙂

Ha pedig bátor vagy és magabiztos, akkor egy helyiség tervezéséhez a Vedd és Vidd „dobozkák” válogatásai is elegendőek lehetnek számodra! 🙂