Az online tervezés egy új irány, köszönhetően a technológia fejlődésének. Kiváló és lényegesen olcsóbb alternatívája a klasszikus lakberendezésnek. Nappali, étkező és háló tervezéséhez javasoljuk a lakberendezésnek ezt a formáját. A jelentkezést követően a megküldött anyagok segítségével te magad is fel tudod mérni a kívánt helyiséget. (Figyelem: bonyolult alaprajzú helyiség esetében vagy ha nem vagy biztos a felmérésed sikerességében, a Home Classic szolgáltatásokat ajánljuk!) Miután kitöltöd a kérdőívünket, online módon tervezhetjük közösen az álmod! Ami sokszor igenis számít, hogy ez a lakberendezésnek egy költséghatékony és stresszmentes formája! Azt se felejtsd el, hogy levesszük a válladról a problémák nagy részét! Miközben elegánsan összeállítjuk akár a bevásárló listádat is partnereink kínálatából. Így akár ajándéknak is kiváló bármilyen alkalomra!

a) Hangulat és szín a szobában

Te szeretnéd megvalósítani az elképzeléseidet, de szükséged van egy kis biztatásra és tanácsra a színekkel, a hangulattal, bútorok elhelyezésével kapcsolatban. Ehhez csupán a helyiség alaprajzára van szükség. Mérd fel te magad és így időt és pénzt spórolhatsz! Lesz ugyan néhány kérdésünk, de cserébe berendezési alaprajzot, színtervet és hangulati lapot biztosítunk számodra. Ezekkel máris magabiztosabban láthatsz neki elképzeléseid megvalósításának!

29.000 Ft / helyiség

b) Hangulat és szín látványtervvel

Ne aggódj, ha az alaprajzból nem látod, hogyan fog kinézni valójában! Hidd el, sokan vannak ezzel így! Ebben az esetben 3D tervi ajánlást is kérhetsz az előző csomag bővítéseként.

45.000 Ft / helyiség

c) Hangulat és szín segédlettel beszerzési listával

Jogosan merül fel benned a kérdés, hogy a kapott javaslatokhoz a bútorokat, kiegészítőket, textileket, burkolatokat, lámpákat honnan szerezd be és hogyan lesz időd az utánajárásra! A Megtervezett helyiséghez készítünk neked Home Styler Studio kedvezményekkel egy bevásárló listát is partnereink kínálatából, hogy már ezzel se kelljen az idődet töltened! Egy összefoglalóban pedig adunk néhány praktikus tanácsot, hogy mire érdemes még figyelned.

70.000 Ft / helyiség

Amennyiben több helyiség tervezéséről és összehangolásáról van szó, bizonytalannak érzed magad vagy csupán szükséged van a személyes egyeztetésekre, akkor mindenképp a Home Classic szolgáltatást javasolom! Így biztosan olyan lesz a végeredmény, amire vágysz! Vedd fel velem a kapcsolatot! 🙂

Ha pedig bátor vagy és magabiztos, akkor egy helyiség tervezéséhez a Vedd és Vidd “dobozkák” válogatásai is elegendőek lehetnek számodra! 🙂