A lakberendezés egyfajta művészet, mely Rólad szól! Itt vagy ezen az oldalon és már tudod, hogy szeretnél valami többet! Egy igazi otthonra vagy inspiráló munkahelyi környezetre vágysz? Engedd meg, hogy segítsek, hiszen ezért hívtam életre a Home Styler Studio-t, mert hiszem, hogy az általam kínált szolgáltatások között Te is megtalálod, amire valóban szükséged van.

Minden felkérés egyedi és különleges, ahogyan Te is! Bármely stílusban meglátom a szépséget, szeretettel, alázattal igazítom az igényeidhez. Leírhatatlan érzés ahogy kialakul a kölcsönös szimpátia és a feltétel nélküli bizalom, majd végül az álmok kézzel foghatóvá válnak. Légy te is a részese, hidd el, nem bánod meg!

Kocsis-Cséfán Hajnalka lakberendező vagyok. Kislány korom óta érdekelt minden kreatív tevékenység mégis közgazdász lettem, ebből szereztem több diplomát is, biztos, ami biztos alapon. 🙂 Pályám során komoly pozíciókban dolgoztam, de végül mégis közgazdászból lakberendező lettem. Ez volt az álmom és valóra váltottam!

Váltsd te is valóra az álmodat, a munkás részét pedig bízd rám! A szolgáltatásaim közül személyiségedhez és igényeidhez mérten tudsz választani. Ha biztos szeretnél lenni a végeredményben és szívesen bízol rám mindent, akkor neked mindenképp a Home Classic szolgáltatásra van szükséged!

Ha csupán egy-egy helyiség felfrissítésre van szükséged és szívesen veszel részt a lakberendezési munka egyes fázisaiban, akkor nézd meg a Home Online szolgáltatást!

Lehet, hogy a kompakt és kész megoldásokat szereted jobban, amire már csak minimális időt kell fordítanod? Megértelek! Nézz szét a Vedd és Vidd válogatások „dobozkáiban”, melyet folyamatosan frissítek és bővítek!